Καλοκαιρινό Camp

Το IceGianna Figure Skating Camp περιλαμβάνει εξειδικευμένη προπόνηση σε Jumps, Spins, Edges
& Turns, off ice Training, body movement, power sessions για όλα τα επίπεδα αθλητών από τους αρχάριους μέχρι τους ποιο προχωρημένους.

Το πρόγραμμα αφορά περιορισμένο αριθμό αθλητριών που δηλώνουν εγκαίρως την συμμετοχή τους  και περιλαμβάνει καθημερινή πρωινή και απογευματινή προπόνηση.

Το camp απευθύνεται σε αθλήτριες ηλικίας από 5 έως 17 ετών που επιθυμούν να προάγουν το επίπεδο της τεχνικής τους στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

Το καλλιτεχνικό πατινάζ είναι ένα υπέροχο άθλημα που όμως απαιτεί κομψότητα, χάρη, πειθαρχία, όμορφη σκηνική παρουσία και βέβαια μουσική ανταπόκριση στην εκάστοτε χορογραφία. Οπως πάντα αποτελεί και την πραγματοποίηση των ονείρων των γονέων να βλέπουν τα παιδιά τους κομψά με όμορφα φορέματα να ολισθαίνουν με μουσική υπόκρουση στον πάγο. Εκείνο όμως που συχνά λυσμονείται είναι ότι αφορά ένα από τα ποιό απαιτητικά αθλήματα που απαιτεί χρόνο, θυσίες και σωστή προετοιμασία για την έναρξη κάθε χειμερινής περιόδου.

Στο camp του καλλιτεχνικού πατινάζ, τα παιδιά εκπαιδεύονται από την κορυφαία προπονήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ κυρία Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και με συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό σε διάφορους τομείς (μουσικής επένδυσης, ενδυματολογίας, χορογραφίας) αποτελώντας την κορυφαία επιλογή για την εξέλιξη των αθλητριών σε πρωταθλητικό επίπεδο.

Στη σύντομη περίοδο των μαθημάτων που διαρκεί το camp η κυρία Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου είναι σε θέση να διδάξει τα παιδιά ένα σύνολο στοιχείων (elements), να τα βοηθήσει να βελτιώσουν το επίπεδο ταχύτητας του πατιναρίσματος, να διευρυνθεί η τεχνική των αλμάτων τους ή απλά εφόσον το επιλέξουν να προπονηθούν στο καινούργιο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν για την συμμετοχή τους σε αγώνες που θα επιλέξουν.

Το camp έχει την δυνατότητα να προετοιμάσει τους αθλητές για αγώνες ή διαγωνισμούς σε οποιαδήποτε κατηγορία αλλά και την συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε παράσταση ή εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, το camp φέρνει σε επαφή τα παιδιά με αθλητές άλλων χωρών όπου μπορούν να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν αθλητικές εμπειρίες. Τα μέλη της αποστολής «δένονται» μεταξύ τους ενώ αναπτύσονται δυνατές φίλιες χωρίς αντιπαλότητες με βασικό κίνητρο προόδου την ευγενή άμιλλα.

Το camp είναι έτοιμο να βοηθήσει κάθε νεαρή πατινέρ, να πιστέψει στις ικανότητές της και να κυριαρχήσει στις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται από το άθλημα.

Απώτερος σκοπός του camp είναι εκτός από την αθλητική εξέλιξη, η αθλήτρια να αποκτήσει αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση χωρίς βέβαια να λυσμονείται το βασικότερο που είναι η μελλoντική εξασφάλιση της επιτυχίας σε οποιαδήποτε διοργάνωση του αθλήματος.

Επισημαίνεται ότι το camp αφορά ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία που απαιτεί υψηλή οργάνωση και προγραμματισμό μηνών ώστε να υπάρχει κάθε φορά η αναμενόμενη επιτυχία. Το ξενοδοχείο, η αεροπορική εταιρία, το μέσο μεταφοράς, η διατροφή, το προπονητικό κέντρο αλλά και οι ξεναγήσεις είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή που προσφέρονται κάθε φορά.

Η περίοδος υλοποίησης είναι περίπου στα τέλη του Αυγούστου και διεξάγεται στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Λεπτομέρειες και αναλυτικές οδηγίες ανακοινώνονται στην αρχή της κάθε αθλητικής περιόδου.

Καλοκαιρινό Camp στη Σόφια της Βουλγαρίας 


Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ