Προπονητική

H Ιωάννα Κοντογεωργακοπούλου από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί ως προπονήτρια με τα σωματεία (Τάρανδος, Ακρόπολις, Αλάσκα,Φοίνικας) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών (Ε.Ο.Π.Α.Γ.)" και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομιών (Ε.Ο.Χ.Α)" που στεγάζονταν στα παγοδρόμια του "Μοσχάτου" ,"Πολυδρόσου", "Ταύρου" και του "Ελαιώνα".

Στα χρόνια που διδάσκει Καλλιτεχνικό Πατινάζ έχει δημιουργήσει αθλητές που έχουν καταξιωθεί σε όλους τους αγώνες και tests κάθε διοργάνωσης. Επίσης ως μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομιών "E.O.X.A." καταθέτει τις προτάσεις και ιδέες της συμβάλλοντας στην εξέλιξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Παράλληλα ασχολείται με την προετοιμασία και μυική ενδυνάμωση των αθλητών για την βελτίωση της γενικής φυσικής τους κατάστασης μέσω αερόβιων προγραμμάτων, χορού, pilates (Physio Ball - Elastic Band), βάρη  και της ειδικής φυσικής τους κατάστασης στο δάπεδο (άλματα, πιρουέτες, ισορροπίες) προάγοντάς έτσι το ακροβατικό στοιχείο που απαιτείται από το άθλημα.

Το ετήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συμμετοχή στις εξής διοργανώσεις:
- Επίδειξη Χριστουγέννων
- Αποκριάτικη επίδειξη (έκτακτο)
- Επίδειξη για την τελετή λήξης της χειμερινής περιόδου 
- Βαθμίδες αξιολόγησης αρχαρίων
- Βαθμίδες αξιολόγησης προχωρημένων
- Διασυλλογικοί αγώνες - Κύπελλο
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα
- Διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό

Μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου διοργανώνεται για τους αθλητές που το επιθυμούν το καλοκαιρινό Icegianna Camp στο εξωτερικό με καθημερινά εντατικά μαθήματα προπονήσεων.